כאבים שהחלו 5 ימים אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

31/12/2015 | 19:03 | מאת: Alin1989m

ערב טוב, אני כרגע נמצאת בחו"ל, ועברתי לפני 5 ימים טיפול שורש בברלין בגלל החמרה וכאבים בלתי נסבלים. נאמר לי שמהלך הטיפול כי הוכנסה לי לשן תרופה וכי אני צריכה לחזור אחרי שבוע על מנת להחליף את התרופה לשבוע נוסף (תרופה שאמורה להחזיק שבועיים, אבל ממליצים להחליף על מנת למנוע כאבים). בכל אופן, מזה יומיים אני מרגישה מידי פעם כאב בשן, יותר כמו חוסר נוחות ומשהו שמפריע לי בתוך השן, בלסת עצמה אולי? את הטיפול הבא אעבור ביום שבת, בתקווה שאספיק להגיע מאוסטריה לברלין בזמן למרפאה. מה עליי לעשות עד אז? האם יש סיבה לדאגה??? עד עכשיו לא היו שום כאבים ושום כלום.. יש לי פה אופטלגין נוזלי, לקחת אם הכאב יתגבר? תודה רבה רבה רבה!!!!

שלום צר לי על התגובה המאוחרת. מאידך שאלותייך ספציפיות ולא מאפשרות מענה ראוי ללא בדיקה . בעקרון ניתן להשתמש במשככי כאבים שמביניהם אופטלגין הוא הפחות יעיל( למרות שגם הוא עוזר לעיתים ) הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש