זריקה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

25/12/2015 | 07:43 | מאת: דניאל

מדוע אי אפשר לנסות ולעשות טיפול שורש בלי זריקה? מדוע זה לא החלטה שלי ורופאים מסרבים? זאת בעיה שלי מה מפריע להם..? מה עדיף, לא לעשות כלל?? זה הדבר היחיד שמונע ממני לעשות למרות הכאבים שיש לי בפה. המחט של הטיפול שורש יותר ארוכה ממלט של סתימה?

דניאל שלום ראשית המחט לאיפול שורש זהה למחט של סתימה . שנית טיפול שורש הוא טיפול מאוד מאוד ארוך . ההרדמה היא פעולה לא נעימה אך מאוד קצרה . טיפול שורש ללא הרדמה הוא מאוד מאוד!כואב . טיפול שורש בשו כואבת הוא עוד יותר כואב . הזריקה אמורה למנוע את הכאב ולאפשר לרופא לעבוד בצורה אופטימלית בלי חשש שיכאב לך או שתזוז ותפגע באיכות הטיפול . תנסה להתגבר על החשש, זה שווה את זה בהצלחה ד " ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש