פריחה בכל הגוף

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

10/10/2000 | 12:03 | מאת: ליאורה

אימי עברה בדיקות אצל מומחה לאלרגיה לאחר שהופיעו אצלה מעין פריחה בכל הגוף עם גירוי עז,והתשובה שניתנה - אלרגיה לאבק הבית. השאלה שלי היא : האם יכולה להופיעה האלרגיה ישר לאחר מקלחת?

10/10/2000 | 12:57 | מאת: גולש

לליאורה לך הודעה באי מייל.

10/10/2000 | 22:37 | מאת: ד"ר קובי שדה

אלרגיה לאבק הבית היא תופעה נפוצה ואת הסיבות העיקריות לנזלת ואסטמה אלרגית אך אין זו סיבה שכיחה לפריחה וגרד בכל הגוף ! האם את בטוחה שזו מסקנת הרופא שבדק את אמך ? אני מסופק, למרות שהמידע שמסרת מצומצם מטבע הדברים. גורמים פיזקלים יכולים לגרום לפריחות "אלרגיות" כמו חום, קור, מים ולחץ - מקלחת היא אחת הגורמים הקלסים היכולים לגרום להתפרצות פריחה אלרגית (אורטיקריה) או פריחות וגרד מסיבות אחרות.

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה