תגובה אלרגית בשילוב מזון מסוים ופעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/11/2016 | 15:07 | מאת: א

בשנתיים האחרונות קרה משהו מוזר , תמיד היו לי רגישויות מסוימות, לפני שנתיים החלפתי מקום עבודה , אני עובדת בחוץ הרבה באזור מדברי ,רמת המאמץ הגופני עלתה מאוד . אחרי חצי שנה התחלתי להרגיש חולשה קיצונית ופתאום הרגישויות הקטנות הפכו להיות זוועה במקום פריחה וכאב בטן התחילו תופעות של קוצר נשימה וקושי משמעותי בבליעה כשזה קורה. עברתי כבר כמעט כל בדיקה שהציעו לי(תורים לוקחים זמן) .. התחלתי לחרוש את האינטרנט לנסות להבין, ואז נפל לי האסימון כל החומרים שהיו רגישויות קטנות קודם בשילוב המאמץ זאת הסיבה לדעתי להתקפים הרצינים שהופיעו בתקופה האחרונה. יש דרך להגיע לאבחנה כזאת? אם זה אכן השילוב הזה של הגורמים מה יש לעשות לגבי זה? הדבר היחיד שאני מרגישה קצת יותר טוב בזכותו זה מינון גדול של מגנזיום הציעו ולא יודעת להסביר למה אבל המרחק בין ההתקפים מתחיל להיות יותר נסבל. ביקשתי את בדיקות הדם שאותו רופא שהציע את המגנזיום ביקש לעשות וקופת החולים לא התלהבה במיוחד, קיבלתי חצי בערך ומחכה שוב לתשובה.

23/11/2016 | 14:44 | מאת: ד"ר קובי שדה

יש תופעעה של אלרגיה למזון הקשורה במאמץ עלייך לפנות לבירור יסודי במרפאת האלרגיה פרטים : www.allergynet.co.il מגנזיום לא ידוע כעוזר למצבים כאלו

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה