ז"א שאם למישהו יש גרד למשל

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

19/09/2016 | 12:15 | מאת: המשך

אם למישהו יש גרד למשל, אז כל עוד הוא צורך או נוגע במרכיב שגורם לו אלרגיה - הוא יסבול 24/7 ? ואם כן, אז איך אנשים כאלו חיים, נרדמים בלילה וכו' ? איך המצב מחמיר בדר"כ ? מה הנזקים של אלרגיות ממושכות ? והאם אלרגיה יכולה להתבטא כגרד אוזניים בלבד או אקזמה בידיים בלבד ?

20/09/2016 | 05:40 | מאת: ד"ר קובי שדה

ניתן לטפל באלרגיה ובגרד עיי איבחון והמנעות ועיי טיפול תרופתי יעיל

26/09/2016 | 17:20 | מאת: אני יכולה להמנע

אוקיי, אז אני יכולה להמנע, אך מה קורה למשל עם מצב כמו של אחי ? מדובר באוטיסט לא מאובחן ולא מטופל, עם הרבה מחלות מעבר לכך, אז נניח והוא אלרגי למוצר שאליו הוא נחשף או אוכל - כל יום. האם במצב כזה הגוף מגיב 24/7 בגרד בלתי פוסק או פריחה/מה שלא יהיה ? אין הפוגות ? זה סבל נצחי במקרה כמו שלו, כי הוא לא ישנה הרגלים ויקשור בין החומר לתופעות.

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה