אלרגיה?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

21/05/2016 | 02:50 | מאת: יוסי

שלום כבר תקופה מאוד ארוכה עם יובש בעניים כתוצאה מהיובש רואה נקודות...בנוסף שפה תחתונה נפוחה מעט עם יובש וצמאון רב שותה מספיק בנוסף מגרד בתוך האוזניים לסיכום בשאלתי הייתי רופא עניים שנתן לי טיפות אופטליסט ואמר שזה אלרגיה עונתית תקופה מעבר רק שזה מספר חודשים...רופא א.א.ג נתן לי משחה סטרואידית למריחה בזמן הגרד באוזניים אך לא סמתי ויש לי גירודים נוספים כמו באף בחזה בידיים...גם רגישות לאור השמש בעניים בדיקות תקינות כולל כול הבדיקות המעמיקות של ראמוטולגיה וכלליות זה נראה כמו תגובה אלרגית שלא טופלה כרואי!?יש לציין שביום שזה התחיל ממש היה לי כמו חול בעניים וניגשתי למיון והכול היה תקין כולל הדמיות וכו לאחרונה קיבלתי טיפול בטלספט 180 מג כדןר ליום ..למשך 5 ימים אני בתקווה שזה יפתור הבעיה עוד לא התחלתי בטיפול שאלתי זה נראה כמו תגובה אלרגית !? מה עלי לבדוק !? האם גם יובש יכול לנבוע מאלרגיה!? אשמח לכיון ממש מיואש תודה

24/05/2016 | 18:59 | מאת: ד"ר קובי שדה

כן זה עשוי להיות אלרגיה ואני מביןם שגם רופא העיניים חשד בכך - פנה לבירור פרטים: www.allergynet.co.il

25/05/2016 | 13:53 | מאת: יוסי

הרופא עניים חושב כך אבל הטיפות לא עזרו אופטילסט לקחתי כדור אחד טלספט ללא שום שינוי מה שכן זה אכן יבש אותי יותר השאלה עם כדור אחד אמור לתת כבר תגובה טובה? היובש הוא רב מערכתי זאת אומרת גם באוזניים וגם שותה הרבה בדיקות דם כלליות תקינות חוץ מסוכר שעומד על 100 בצום 8 שעות האם זה אולי בכלל לא אלרגיה ואולי זה סכרת!? זה ממש דבר לא נעים וקשה במיוחד היובש אשמח לתשובה שלך תודה דר יקר

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה