טיפול באלרגיה במהלך הריון

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

02/05/2016 | 13:06 | מאת: טל

שלום, אובחנה אצלי אלרגיה לכרום וקובלט. ככל הנראה נחשפתי לאחד החומרים האלו ויש לי פריחה רצינית על הגוף. בד"כ אני משתמשת במשחת דרמובט, שפותרת את העניין במהירות.. כעת אני בחודש השישי להריוני ורופאי נשים שהתייעצתי עימם לא מאשרים להשתמש במשחה זו. האם יש תרופה שמותרת לשימוש בהריון?

04/05/2016 | 08:51 | מאת: ד"ר קובי שדה

בעיקרון מותר להשתמש במשחות ממשפחה זו אם צריך... הסיכון הוא נמוך ותלוי בסוג בעית העור וכמות המריחה יש משחות קלות יותר ואז הסיכון נמוך יותר הוועצי ישירות ברופא מומחה לאלרגיה כמוני .....

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה