אלרגיה לקרדית האבק

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

26/08/2015 | 19:09 | מאת: מיכל

שלום רב, בני בן שמונה סובל מאלרגיה לקרדית האבק יש לו נזלת מגיל שנתיים ושיעולים כל חודש/חודשיים בערך שנמשכים כמה ימים וממש בלתי נסבלים. טופל במשך כמה שנים במרפאת ריאות הביאו לו משאף ונטולין שלא ממש עוזר לו לשיעולים . קיבלנו גם מרופא אלרגיה 2 סוגי טיפות לנזלת גם לא ממש עזר . מה אפשר לעשות כדי להפסיק את השיעולים האלה ברגע שמתחילים ? זה נמשך עד שבוע ימים והוא ממש סובל מזה . תודה .

27/08/2015 | 17:11 | מאת: ד"ר קובי שדה

זה מאד תלוי בסוג השיעול תדירותו והגורמים לו... אין נוסחת קסם אחידה לכולם אתם מוזמנים למרפאתי לייעוץ תוכלו לקרוא עוד על שיעול אלרגי באתר www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה