אלרגיה לשרף עץ המנגו?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

02/07/2015 | 07:42 | מאת: מיכל

בוקר טוב, אתמול בבוקר החלטתי לקטוף מנגו בחצר. כשקטפתי אותו ניתז עליי נוזל מהחיבור של הפרי לענף ופגע לי במספר מקומות, כולל במצח. שטפתי את הפנים אך הגירוד המשיך להפריע לי עוד מספר שעות. אחרי כמה שעות הגירוד הפסיק אבל עכשיו מופיע כתם חום מסביב לאזור בו פגעה הטיפה (במצח). זה נראה כמו נקודת חן בהירה, גדולה וחלולה. האם זה יעבור? האם צריך לשים משחה כלשהי? תודה ויום טוב! מיכל

05/07/2015 | 10:41 | מאת: ד"ר קובי שדה

אני מקווה שזה עבר מעצמו שרף המנגו מעורר בעיות עוריות במי שרגיש לרוב זה עובר מעצמו אלך משחה לעיתים נדרשת

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה