אלרגיה בילדה בת 13

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

11/05/2015 | 14:54 | מאת: גלית

Alpha Lactalbumin 0.34 KU/L Beta Lactoglobulin 1.26 KU/L Casein 0.73 KU/L Milk 0.43 KU/ שלום רב, בתי בת ה - 13 מתלוננת לאחרונה שכל פעם ששותה חלב מרגישה קושי בבליעה בגרון , יש לציין שאוכלת גבינה צהובה ,קוטג, שוקולד , גלידה ועוד התופעה רק בחלב פרה . עשתה טסטים ונמצא אלרגיה לחלב פרה+חלב עזים . מה משמעות בדיקות הדם ? ומאיזה מוצרים היא צריכה הימנע ?? האם ייתכן שמדובר באלרגיה חולפת או שמבחינתנו הילדה לא תידע בחלב כל הזמן .(אלרגיה אובחנה ממש לאחרונה) תודה -האם , גלית

15/05/2015 | 08:18 | מאת: ד"ר קובי שדה

נראה שהילדה בהחלט אלרגית פנו בהקדם למרפאתי או לכל רופא מומחה דומה לשם הערכה קלינית ולשם ייעוץ והדרכה. בנתיים המנעו מצריכת מוצרי חלב קיראי על אלרגיות למזון בכלל ועל חלב בפרט באתר שלי www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה