נוזלת כל השנה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/12/2014 | 13:29 | מאת: נתן

אני בן 60 שנה, סובל מנזלת חזקה מילדות אשר מתגברת בחורף, נבדקתי בצעירותי ונמצאתי אלרגי לאבק. בקיץ פניתי לרופא א.א.ג , שנתן לי תרסיס אבאמיס וכדורי אריוס, אשר עזרו בקיץ להקלה משמעותית! האם ניתן להשתמש ללא הפסק לחודשים\שנים... היום, בחורף אני סובל מנזלת חזקה מאד,התקררות? האם כדאי להמשיך לקחת את הטיפול הנ"ל?. בכל מקרה האם יש טעם לנסות להפחית באכילת מוצרי חלב?(אני צורך כמויות גדולות מאד של מוצרי חלב ). האם יש דברים נוספים בחיי היום יום שניתן לעשות שיכולים לעזור?

29/12/2014 | 14:24 | מאת: ד"ר קובי שדה

רצוי לעשות הפסקות בטיפול ולהיות במעקב ההחלטה על תחילת הטיפול במיקרה של הצטננות כלשהיא היא בידי הרופא המטפל בכך - לא אחליט זאת עפי התכתבות בפורום... חשובה תזונה עתירת ויטמינים ולשלול חסר בויטמין די במיוחד

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה