אורטיקריה כרונית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

28/10/2014 | 07:48 | מאת: איתמר

ד"ר שדה שלום, אובחנתי כחולה באורטיקריה כרונית, לפני מספר שנים למרות שהמחלה נמצאת אצלי לסירוגין כבר 12 שנים, בשנים האחרונות היא מופיעה באופן רציף. נבדקתי במרפאתך בעבר ולא נמצא הגורם למחלה, ניסיתי אינספור סוגים של אנטי היסטמינים ללא הצלחה למעט הטיפול בטלפסט שעזר במעט(2 כדורים ביום). האם ניתן לקחת יותר משני כדורי טלפסט ביום? האם לקיחה ממושכת של כדורים אנטי היסטמינים פוגעת בבריאות? שמעתי על תרופה חדשה בשם Xolair שנכתב שהיא יעילה לטיפול באורטיקריה, המחיר שלה מאוד גבוה.האם יש הנחה לחברי קופות חולים? מה אתה אומר על התרופה? בתודה מראש, איתמר.

28/10/2014 | 10:48 | מאת: ד"ר קובי שדה

מינוני התרופות הם בהתאם לגילך חומרת הפריחה ומדדים אחרים ואיני יכול לומר לך מבלי לבדוק או לדעת זולייר היא בהחלט אופציה מעשית כיום ואוכל לנסות ולדאוג לאישור התרופה עבורך במידת האפשר

28/10/2014 | 11:11 | מאת: איתמר

תודה על התשובה. הליך כזה לוקח הרבה זמן? ניתן לקבל את התרופה בהנחה?

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה