אפטות לאחר האוכל

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

22/09/2014 | 07:08 | מאת: אלי

שלום, שואל בשביל חברה שלי - היא בת 23, כתוצאה מאכילת מזונות שהם: בוטנים, שקדים, אגוזים (ועוד מהמשפחה הזאת) ישר מגיעה תגובה אלרגית בפה שבדרך כלל מגיע לידי ביטוי ע"י אפטות. האם אלרגיה למזונות אלו בדרך כלל מלווה במזונות נוספים? האם המנעות תקופתית יכולה לפתור את הבעיה? או לחלופין פתרון אחר? תודה

23/09/2014 | 09:57 | מאת: ד"ר קובי שדה

אלרגיה שמתחילה רק בפה עלולה להתקדם עם הזמן ולהפוך לאלרגיה מסכנת חיים ולכן חשוב שחברתך תגיע אלינו לבדיקת אלרגיה ולייעוץ בהתאם לגבי טיפול ומניעה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה