התנפחות שפתיים פתאומית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/06/2013 | 10:40 | מאת: נוי

שלום רב בת 38 בריאה סובלת מפסוריאזים ריפלוקס לא נוטלת שום תרופות קבועות רגישה לפנצילין ונקסין היום קמתי בבוקר עם שפתיים תחתונות נפוחות שקצת מגרדות ויש עיקצוץ אין לי מושג ממה הלכתי למוקד ושם הוא נתן לי פרדינזון וטלפאס ממה הדבר נובע אודה לתשובה

16/06/2013 | 09:28 | מאת: ד"ר קובי שדה

במידה ולא אכלת או שתית שום דבר חשוד הרי שייתכן וזה נגרם מבעיה פנימית - חולפת כך אני מקווה זה קורה בעיקר למי שרגיש לנקסין ודומיו בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה