אלרגיה לשוקולד?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

30/03/2013 | 20:39 | מאת: ליטל

היי, כבר כמה פעמים שאני אוכלת שוקולד, ולאחר כחצי שעה שעה נהייה לי פריחה מטורפת בפנים, נקודות אדומות אדומות, וכל הפנים ואזור החזה גירודים פנימיים... אני מנסה להתכחש שזה מהשוקולד... אבל כבר כמה פעמים שאני אוכלת ושמה לב שזה מזה... הגיוני??? תודה רבה, וחג שמח :)

30/03/2013 | 23:06 | מאת: ד"ר קובי שדה

זה בהחלט נדיר אך אפשרי. אם כי תלוי תוך כמה זמן זה מופיע ומה הנסיבות ואופי הפריחה לא נשמע לי שאת משוכנעת.... בכל מקרה הבדיקה היא פשוטה קראי על בדיקות האלרגיה באתר wwww.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה