קרדית אבק- מה עושים???

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

16/09/2000 | 22:30 | מאת: מלכה

בתור אלרגית מנוסה וותיקה דרכי הטיפול בקרדית ידועים לי אך מה לעשות שאני עדיין מצוננת ודומעת? אשמח לשמוע על פתרונות לטיפול בי... איך אפשר להקל על דליפת האף והעיניים הנוראית? האם יש איזשהן תרופות מקלות(כי התרופות הרגילות נגד צינון לא עוזרות) שלא גורמות לתופעות לוואי?

17/09/2000 | 20:08 | מאת: ד"ר קובי שדה

יש הרבה מה לעשות אם כי לא ברור לי מה כבר ניסית ומה בדיוק נכשל. הטיפול הסביבתי חייב להיות מתמיד ויסודי מסילוק השטיחים ועד שימוש בקטלי קרדית ובמסנני אויר מיוחדים הטיפול החיסוני עוזר ב כ 80% מהמיקרים ומומלץ לנסות אותו קיימות מספר תרופות חדשות בארץ שהן חסרותץ צופעות לואי אך יעילות מאד (טלפסט, מזולין, לורסטין ועוד) ב ה צ ל ח ה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה