בדיקת אלרגיה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

27/12/2011 | 09:44 | מאת: מיכל

הבת שלי בת 9 חודשים ניזונה מהנקה וממזון מוצק.עד היום סובלת מכאבי בטן עזים וישנם מזונות אשר מגבירים כאב זה. מאחר ויש לנו במשפחה מספר אלרגניים חשבתי לקחת אותה לבדיקה שכזו. בהתייעצות עם אחרים היו שטענו כי צעד זה אינו נכון מאחר ואי חשיפת הילד למזון כלשהו רק מחריפה את האלרגיה, שבגיל כזה ייתכן שתעבור לבד. מה דעתך בעניין והאם יש מקום לעריכת טסטרים

27/12/2011 | 12:36 | מאת: ד"ר קובי שדה

תלוי מאד באופי הבעיות וחומרתם לרוב כאבי בטן בילדים נובעים מבעיות עיכול ולא מאלרגיה בכל מקרה המנעות מגורמי אלרגיה אינה גורמת להחרפה אלא דווקא להקלה לכן טוב יהיה להיוועץ ישירות עם רופא מומחה לאלרגיה - אבל לאו דוןקא לעשות באופן אוטומטי בדיקת אלרגיה בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה