בדיקת אלרגיה לתרופות?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/12/2011 | 21:34 | מאת: דפנה

שלום, בעקבות מחלה אוטואימונית לפני מספר שנים, התברר שפיתחתי אלרגיה לאקמול ולאופטלגין - גרמו לפריחה חזקה בכל הגוף שפסקה לאחר קבלת קורטיזון. התרופה אליה אני לא אלרגית (נגד כאבים וחום) היא נורופן, אלא שאותה נאסר עלי לקחת מסיבות אחרות. האם קיימת בדיקה כלשהי לברור אלרגיה לתרופות, האם יתכן שהאלרגיה לאקמול יכולה לעבור? תודה, דפנה

22/12/2011 | 09:08 | מאת: ד"ר קובי שדה

הבדיקה לאלרגיה לתרופות אלו אינה פשוטה ותלוייה מאד בסוג הפריחה ומהלכה הבדיקה מבוצעת בכמה שלבים בעיקרון האלרגיה עשוייה לעבור או שעשוי להתברר שהגורם לאלרגיה היה אחר בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה www.allergyne

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה