אלרגיה לקטניות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

11/11/2011 | 11:54 | מאת: רחלי

בתי בת שנה ושמונה חודשים, בגיל חצי שנה אובחנה בתבחין עורי כאלרגית לחלב ושקדים וידוע גם על אלרגיה לקטניות (מנסיונות אכילה הופיעה פריחה כתגובה לעדשים, אפונה וחומוס) לפני כחודש וחצי עברה בדיקת RAST לשבע קבוצות מזון התוצאות הראו תוצאות שליליות לשש קבוצות למעט MILK שהתוצאה הייתה 2.81. ולכן שאלותיי הן: מה המשמעות המספרית של התוצאה החיובית?? והאם ניתן להסיק שאם הייתה תוצאה שלילית לתירס, נגמרה האלרגיה גם לשאר הקטניות??

12/11/2011 | 18:46 | מאת: ד"ר קובי שדה

מה פתאום הבדיקה היא פרטנית לכל מזון תירס זה תירס ואינו מצייצג מזונות אחרים הבדיקה הטובה ביותר היא בתבחיני עור ניתן לקרוא עוד על הנושא ב: www.allergynet.co.il בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה ואסתמה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה