בדיקת רסט

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

07/08/2011 | 14:24 | מאת: רחלי

שלום ד"ר, יש לי ילדה בת שנה וחמישה חודשים עפ"י תבחין עורי היא הובחנה כאלרגית לחלב ומוצריו (מתחלבים, חלבוני חלב) ושקדים. עפ"י טעימות שערכנו בבית מצאנו כי הילדה מגיבה גם לקטניות (פריחה, שלשול). כאשר התייעצתי עם אלרגולוג בצפון, הוא טען כי קשה לאבחן רגישות לקטניות. רופאת המשפחה המליצה על רסט טסט, האם אכן ניתן לאבחן עפ"י בדיקה זו את האלרגיה לקטניות?? ואולי תשובות יותר מעמיקות כגון לאילו קטניות היא אלרגית??

07/08/2011 | 17:00 | מאת: ד"ר קובי שדה

מהם הקיטניות הגורמות לה לפרוח ? קטניות זה שם כללי למזונות רבים ויש לבדוק את הקטניות החשודות בדיקת רסט עשוייה לעזור ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה

09/08/2011 | 08:13 | מאת: רחלי

תודה רבה על התגובה המהירה הקטניות שלהם הילדה הגיבה היו חומוס, עדשים אדומות ואפונה לעומת זאת, תירס היא אוכלת מה ניתן להסיק מכך??

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה