קוצר נשימה פתאומי

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

21/02/2011 | 11:38 | מאת: גל

שלום אני בחורה בת 21, בריאה בדרך כלל מלבד אלרגיות באות והולכות (התעטשויות, אודם בעיניים, נזלת). אתמול ישבתי במסעדה כשהתחלתי לחוש מועקה בחזה וקושי בנשימה. יכולתי לנשום, אך זה היה מאוד רצוני וכפוי. הלכתי הביתה ונכנסתי למיטה, אך המצב החמיר בכל תנוחה. לא יכולתי להירדם כי הייתי צריכה לנשום באופן רצוני והנשימה הפכה לקשה יותר ויותר. בהתחלה חשבתי שזו אלרגיה מכיוון שהרגשתי עקצוץ בגב העליון ולקחתי כדור נגד אלרגיה, אך הוא לא עזר... לאחר כמה שעות נרדמתי מכיוון שהייתי עייפה מאוד. מה יכולה להיות הסיבה? כשהייתי קטנה היתה לי אסטמת ילדים אך מאז לא היה לי מקרה כזה... תורה רבה ויום טוב

22/02/2011 | 10:16 | מאת: ד"ר קובי שדה

קשה לי לדעת מפה, ייתכנו מספר סיבות מאלרגיה ואסתצמה ועד התקף חרדה אך ייתכן גם תגובה למשהו שאכלת, ואולי אפילו בעייה אחרת פנימית אם הכל חלף זה כבר טוב - אם זה שב ונשנה תגיעי לבדיקה וייעוץ בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה ואסתמה www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה