אלרגיה לבשר??

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

14/09/2010 | 21:49 | מאת: רינת

היי יש לי כאב במפרק הרגל כבר כמה חודשים. בשבועיים שבהם שהיתי בחו"ל ולא אכלתי בשר בטעמי כשרות הכאב נעלם. אחכ כשחזרתי לארץ ואכלתי שניצלים כדי "לכפר" על ההתנזרות, אחרי יום יומיים הכאבים חזרו(ובעיקר אחרי אכילת כבד התגובה הייתה חריפה ביותר של שריפה וכאב). האם זה הגיוני שפיתחתי אלרגיה לבשר??? (אם בכלל יש דבר כזה) כי מעולם הגוף שלי לא הגיב לבשר רע או שונה מאחרים.

15/09/2010 | 09:58 | מאת: ד"ר קובי שדה

לא זו לא אלרגי לבשר אבל אולי מדובר ב"גאוט" - זו בעיה הקשורה בפגיעה במפרקים עקב חומצה המצויה בעיקר במזונות בשריים פנה לרופא המשפחה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה