סינגולאייר10 + טלפסט180

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/05/2009 | 10:26 | מאת: דן

שלום ד"ר קובי שדה, אני אסמתי מגיל שנתיים וכיום בין 44. בד"כ בריא ועוסק בספורט באופן קבוע. לפני שבועיים היה לי התקף אסתמה חזק והרופא המטפל בנוסף למשאף סרטייד המליץ לי ליטול 2 תרופות נוספות: א. סינגולאייר10 – פעם ביום בערב. ב. טלפסט180 – פעם ביום בבוקר. שאלותיי הן: 1. למה משמשת כל תרופה? 2. מדוע יש צורך בשתי תרופות אנטיהיסטמיניות במקביל באותו היום? 3. האם השימוש בתרופות אלו מיועד לטווח ארוך או שהשימוש בהן הוא תקופתי? 4. אילו השפעות יש לתרופות אלו בשימוש לטווח ארוך? תודה וחג שמח דן

05/06/2009 | 11:17 | מאת: ד"ר קובי שדה

סינגולייר או אנטילויקוטריאן ואילו הטלפסט הוא אנטיהיסטמיני ניתן להשתמש בהם לטווח ארוך או לתקופות תופעות הלואי מינמליות, אם בכלל שאר השאלות הפנה לרופא שלך הוא מכיר את מצבך טוב יותר ויידע לענות טוב יותר בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה באלרגיה ואימונולוגיה www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה