אלרגיה לאבוקדו או סלט אבוקדו....

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/10/2007 | 21:48 | מאת: מאור

שלום דוק, אני בת 44. ללא בעיות בקיבה. בחודשים האחרונים הזדמן לי פעמיים לאכול סנדוויץ עם סלט אבוקדו... ב-2 הפעמים אכלו אנשים נוספים את אותו הסנדוויץ, ואף אחד לא סבל - אני, לעומת זאת, סבלתי מהתכווצויות קשות מאוד בקיבה העליונה והתחתונה, למשך מספר שעות. האם יכול להיות סימפטום כזה באכילת סלט אבוקדו/או אבוקדו בכלל? תודה על הטרחה

21/10/2007 | 13:52 | מאת: ד"ר קובי שדה

תיאורטית ייתכן וזו תגובה אלרגית - אם כי בד"כ בתגובות אלרגיות למזון יש גם פריחה ניתן לבצע בדיקת אלרגיה לאבוקדו במרבית מרפאות האלרגיה של קופות החולים

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה