אלרגיה לפרוגסטרון

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

04/06/2007 | 15:34 | מאת: סופי

אני ממתינה לעבור טסט מטלית לזיהוי אלרגיה לפרוגסטרון ipd קראתי על אפשרות למתן תרופת דאנאזול שנידמה שהיא כמתן רעל סרואידי לגוף. אני בת 39 וסיימתי עם הלידות. באיזו דרך לבחור הוצאת השחלות או הכדור הזה? יש לציין שהיה לי התקן תוך ריחמי שלאחר מספר חודשים שהותקן החלו סימפטומים. הרופא הוציא את ההתקן אך אני חוששת שהוא לא הוצא במלואו ונישאר חלק בגוף. מצפה לתגובתך בתודה

05/06/2007 | 10:45 | מאת: ד"ר קובי שדה

על מה את מדברת ? מה התופעות שלך ? מדוע דנזול ?! מה זאת אומרת אלרגיה לפרוגסטרון ? אם את מתכוונת אולי להתפתחות אנגיואדמה בעת מחזור - הרי שלא מדובר בד"כ באלרגיה ובטח לא לפרוגסטרון אלא לתופעה אחרת כיוון שאיני בטוח למה את מתכוונת, נצטרך לעבור לשאלה הבאה (-: אנחנו בהחלט בעלי ניסיון רב בטיפול בפריחות ונפיחויות הקשורות במחזור או בהריון ובמידת הצורך פני אלינו לאיכילוב או למרפאה במכבי לעניות דעתי הצורך בשימוש בדנזול בימינו הוא קטן מבעבר

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה