נפיחויות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

08/07/2006 | 00:35 | מאת: ש

מזה שבוע ימים של לי נפיחויות בגדלים שונים בכל חלקי הגוף, הנפיחות הנה כדוגמת נפיחות לאחר עקיצת יתוש חלקן גדולות מאוד וחלקן בינוניות. לציין שזה קורה במהלך כל היום בחלקים שונים בגוף, הנפיחות יכולה להיות בחלק מסוים כחצי שעה ולאחר מכן נעלמת ועוברת לאזור אחר בגוף. זה שורף ומגרד מאוד. לדוגמה צצה נפיחות בפרק כף היד (באזור הורידים) בצד ימין האזור נפוח ואדום לאחר מכן נעלם ועובר לאותו מקום ביד שמאל, כנ"ל בשפה התחתונה של הפה. ממה יכולה להגרם תופעה זו? נסיתי לרענן את זכרוני אולי אכלתי משהו חדש שאליו פתחתי אלרגיה אך למיטב זכרוני לא היה משהו כזה. האם כדאי לפנות לרופא עור או לאלרגולוג? תודה ושבת שלום

08/07/2006 | 11:37 | מאת: ד"ר קובי שדה

כן, כדאי לפנות לרופא אלרגיה זו בהחלט עשוי להיות ביטוי לאלרגיה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה