אסתמה האם זה יכול לעזור?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

17/12/2018 | 22:15 | מאת: שירן

שלום, האם שתיית מים חמים בזמן התקף אסתמה יכולה לעזור? והאם עיסוי בית החזה יכול לעזור? או שאלו סתם תרופות סבתא לא מבוססות? והאם ברגע שמתחיל קושי לנשום שהוא לא חמור כדאי למהר וישר לקחת וינטולין, או שלחכות כמה דקות? נגיד אני רואה טלוייזיה ואני שומעת פעמיים צפצוף בנשימה שלא ממשיך, והנשימה קצת כבדה...ואני צריכה לנשום עמוק. האם כבר לרוץ לוינטולין? תודה מראש

17/12/2018 | 23:07 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב הייתי ממתין מעט לפני פנייה לתרופות היות ואת מכירה את גופך טוב ממני - הנסיון האישי שלך יותר טוב מכל הצעה של מומחה ריאות פרופ נמרוד מימון

רצוי להשתמש בונטולין מייד השיטות אותן ציינת לא מבוססות מדע

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה