שיעול ומחנק בזמן דיבור

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/11/2018 | 22:11 | מאת: דבי

בשנה האחרונה קורה לי הרבה פעמים כשאני אוכלת או מדברת תוקף אותי שיעול יבש בגרון שלא מאפשר לדבר וגורם למחנק עד כדי הקאה בחלק מהמקרים ,בעלי והילדים כועסים עלי בכל פעם שזה קורה שוב וטוענים שעלי ללכת להבדק אצל הרופא. האם זה מעיד באמת על בעיה רפואית?יש צורך לבצע צילום גרון ?

27/11/2018 | 20:03 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

לא נשמע כמשהו מסוכן - אך בהחלט זה משהו שבסביבתך הקרובה מוטרדים ממנו יש לשקול האם תרצי לפנות לעזרה רפואית בנושא שאינו מסוכן אך פוגע באיכות חייך אם כן אז הכתובת היא רופא ריאות בשלב ראשון בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה