רררגהאאהכאכנכנטכטנכטכ

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

12/11/2018 | 09:51 | מאת: נתי

היי רציתי בבקשה לשאול אני בן 27 לפני כ 4 שנים התפרצה לי אלרגיה לאגוזים שקדים בוטנים.. לא אלרגי לשומשום לפני כחודש עשיתי בדיקת דם הנקראת REST כיון שבטסט האחרון בעור לא נמצאו סימני אלרגיה בכול אופן התקבלו התשובות של המעבדה ובה רופא לא כול כך הסביר לי את תוצאת הבדיקה אבל אמר שרואים שיש לי אלרגיה גם לעגבניה ותות וחשוב לציין שאני אוכל רגיל עגבניה ללא בעיה וגם תות מה זה אומר על תוצאת הבדיקה האם היא לא אמינה ?? מצ"ב תוצאת הבדיקה ממעבדה בבית חולים תודה על ההקשבה

27/11/2018 | 19:57 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב התשובה המעבדתית היא רגישה אך אמורה לתמוך בתלונה של המטופל ולא להיפך כך שאם חשיפה לעגבניות ותות לא גורמת לתגובות - תוכל להמשיך לצרוך ולהיחשף למוצרים אלו ללא חשש בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה