גדילה אבק רגישות אלרגיה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

05/11/2018 | 15:10 | מאת: בר

היי דוקטור חבר שלי הפנה אותי לפה, לפני חודשיים וחצי עבדתי בחדר אם הרבה מאוד אבק וכל מיני ריחות מוזרים עבדתי שם במשך חודש בחופש הגדול במשך כל החודש הזה הייתי משתעל ללא הפסקה, המשכתי לעבוד שם רק בגלל שאני חוסך לרישיון נהיגה, שמעתי ממישהו שאם אני משתעל ללא הפסקה אפילו שזה אבק שזה משהו שיוצא בשיעול זה יכול לפגוע לי בריאות ובגדילה, עד עכשיו אני משתעל הייתי אצל רופא וכנראה שזה בגלל שהייתי רגיש למשהו שנמצא בחדר הזה(אבק,או משהו) בינתיים אני אובד עצות במה לעשות רציתי לדעת אם אני אקח תרופה אנטי דלקתית זה יפסיק או שלא בגלל שזה כבר בתוך הגוף, דבר שני רציתי לדעת האם זה פגע לי בגדילה, אני מזכיר זה לא עשן או משהו, דבר שלישי רציתי לדעת האם יש בדיקה שמראה האם זה פגע לי בגדילה.תודה רבה!

14/11/2018 | 15:13 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב לא ידוע לי על קשר בין שתי התופעות שציינת פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה