נזלת אלרגית כרונית לילד

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

02/11/2018 | 11:30 | מאת: ריקי

הילד שלי בן 11 סובל כבר כמה שנים מנזלת אלרגית וגרד בעיניים במשך כל השנה .היה לוקח קבוע זלג'י עכשיו כבר לא מועיל אז רופא אלרגיה נתן לו לשימוש קבוע תרסיס אבאמיס וכדור ליום אריוס האם יש מצב שהכדור גורם לו ליובש בעיניים ? העיניים שלו מעט אדומות והוא מרגיש כאילו יש לו משהו בתוך העין? האם מספיק להשתמש רק בתרסיס? הרופא נתן לו פעמיים ביום את התרסיס אך אני שמה לו פעם ביום בלילה האם זה מספיק ? האם לא מסוכן להשתמש באופן קבוע בתרסיס?

02/11/2018 | 16:52 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב 1.כדור זה בהחלט עלול לגרום ליובש בעיניים 2. ניתן להשתמש רק בתרסיס בשלב זה 3. יש להשתמש בתרסיס פעמיים ביום הכי חשוב - בנוסף מדור זה אינו תחליף לייעוץ הרופא שמכיר אותך היטב לכן - אנא חזרי לאלרגולוג על מנת לקבל תשובות בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה