אלרגיה לחומר לגוונים בשיער?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

01/11/2018 | 22:22 | מאת: נעמה

שלום ,בת 41 שבוע שעבר עשיתי גוונים עם חומר חדש שבו הספר השתמש ,אני עשרים שנה עושה גוונים טהפעם הוא החליף לי חומר .כעבור שעות -כשש שעות ,התחיל גרד פתאומי בערב בקרקפת ומשם כל הגוף גירד ונומרו כתמים אדומים בעורף בגב בבית שלי ,הפנים נהיו בצורות עם מעט כתמים וזה נמשך עד שהוכנו למלרמ שם קיבלתי זריקת סטרואידים וכדורים. לקחתי טלפקס השבוע ומפעם לפעם הגרד היה חלש . באותו יום השנתיים לפני שזה קרה השתמשתי בתרסיס מסיר כתמים חדש לכביסה. במלאת אמרו שעליי לעשות טסטים בבית חולים. שאלתי היא-האם זה יכול באמת לנבוע מהגוונים לשיער ? האם גם אחרי שעות ? או מהמסיר כתמים?במלרמ אמרו שסביר שזה מהגוונים לשיער התור לטסטים רק במרץ ,אני חוששת לעשות שוב גוונים אפילו עם החומר הישן ולא יודעת מה לעשות פוחדת מהלם אנפליקטי חלילה . האם דרכי הנשימה גם יכולים להחסם חלילה? סליחה על אורך השאלה ותודה על התשובה

02/11/2018 | 16:49 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב יש להשתמש בחומר הישן שהוכיח עצמו ולאחר מכן להחליט לגבי המרכך בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה