הרגשה שאין אוויר לנשום למרות שיש

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/09/2018 | 17:11 | מאת: סוד

לפני כמה חודשים הרגשתי מן הרגשה מוזרה שבה אני נושמת אבל מרגישה כאילו חנוק ואין אוויר,אני ניסיתי לנשום נשימות עמוקות וכלום לא עזר..זה נמשך בהתחלה היה פעם ב.. אבל עכשיו זה כל יום אפילו כמה פעמים..ולא רק במקומות סגורים(לא נראה לי מחרדה)האם זה יכול להיות נפילת סוכר,אלרגיה או אסתמה?

24/09/2018 | 15:02 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אנא פני לרופא על מנת שיוכל לקבל ממך מידע יותר מעמיק על התופעה ולערוך מספר בדיקות אובייקטיביות. תיאורך מאד מתאים להתקפי חרדה אך יש לשלול אפשרויות נוספות בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה