שאלה בנוגע להופעת פריחה חמורה כתוצאה מפנצילין

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

07/09/2018 | 06:58 | מאת: אמא מוטרדת

שלום רב, לפני כשבוע נטלה בתי בת ה 22 אנטיביוטיקה בעקבות כאב בשן בינה. ביום שני השבוע הופיעה פריחה ממש חמורה בכל הגוף, היא טופלה בסטרואידים יומיים ובאנטיהיסטמין. ברגע שסיימה עם הסטרואידים, התפרצה התפרחת שוב והיא התנפחה בפנים. הפריחה ממש על כל הגוף כולל הפנים של כתמים אדומים מפורטים. רופאת המשפחה, רשמה לה טיפול בסטרואידים. היות ואנחנו נכנסים לחג ועליה לטוס לחול במוצאי החג רציתי לשאול: תוך כמה זמן צפויה להראות הטבה מתחילת נטילה של התרופה? האם הטיפול הזה מספיק עד לאחר החגים ואז נבצע ברור יותר מקיף? ובכלל מה ההמלצה בשלב זה ובשלב מאוחר יותר? בתודה מראש ושנה טובה

לקריאה נוספת והעמקה
11/09/2018 | 16:39 | מאת: שירה

מה שקרה לבת שלך נקרא אורטיקריה הטיפול בסטרואידים הוא מרשם בדוק לנזק והתפרצות חוזרת מאשר הבראה. מסטרואידים לא מבריאים אבל זה מה שיש לרופא לצערינו. הטיפול שיציל את הבת שלך מאורטיקריה הוא טיפול אחר שאני ממליצה לך בדחיפות מתור אחת שסבלה 7 שנים מאורטיקריה. תכנסי לגוגל ותרשמי : הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור זה האתר עם התרופה הגואלת לאורטיקריה. בהצלחה ותברחי מהר מסטרואידים. זאת האת לצערי .

שלום רב הטיפול באני היסטאמינים ובורואידים אמור להספיק עד לביצוע בירור מקיף יותר במקביל יש לשים לב לכל החשיפות החדשות והשונות שבוצעו בתקופה האחרונה על מנת לנסות ולאתר את גורם האלרגיה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה