בדיקת דם לאלרגיה - ביצים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

14/08/2018 | 13:10 | מאת: רחלי

שלום רב, לאחר שביתי התינוקת (בת 11 חודשים) אכלה ביצים לראשונה - הראתה סימנים של נפיחות קלה ואדמומיות באזור הפה. ביצענו בדיקת דם והתקבלה התוצאה הבאה: EGG 5.9C.3 Hige מה המשמעות? והאם זה יכול להשתנות עם הגיל? גם הבן שלי הראה את אותה תגובה פיסית לפני גיל שנה (ללא בדיקת דם) והיום בן 3 ואוכל ביצים כרגיל. בתודה מראש רחלי

22/08/2018 | 00:31 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב יש אלרגיה לביצים ולכן יש להימנע באופן מוחלט מחשיפה לביצים יש מצבים שבהם לאורך השנים האלרגיה פוחתת ניתן לעקוב קלינית ועם אלרגולוג מומחה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה