אלרגיה לקרדית האבק אחרי טיפול בטלפסט

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

28/06/2018 | 10:13 | מאת: רועי

בן 25 שנים סובל מנזלת כרונית שהחמירה בשנים האחרונות, בבדיקה אצל אלרגולוג אובחנתי כאלרגי לקרדית האבק (בטסט על היד). קיבלתי טיפול בטלפסט לחודש ותרסיס אף. כבר כמה ימים לאחר סיום הטיפול הנזלת הכרונית חזרה ואי אפשר לתפקד, אף אדום ושורף, נזלת שקופה כמו מים. אין לי בבית שטיחים או וילונות ואני שומר על סביבה מקייה ומאווררת. יש פיתרון קבוע? חיסון? אצטרך לקחת טלפסט באופן קבוע? התרופה גורמת לנזקים? תודה מראש

22/07/2018 | 00:06 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב ניתן להשתמש בטלפסט ובכלל באנטי- היסטמינים על בסיס קבוע פעמים רבות הפסקת הטיפול גורם להחמרה במצב לאור המשך החשיפה יש חיסונים אבל יעילותם אינה מאד גבוהה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה