טיפול באלרגיה בהריון שבוע 17

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

01/05/2018 | 22:24 | מאת: מיקה

בשבוע 17 להריון שלישי. מזה חודשיים סובלת מאלרגיה הכוללת התעטשויות רבות, נזלת מימית רבה ואף סתום. משתמשת בטיפות אף בלית ברירה. בביקור אצל א.א.ג הומלץ על תרסיס Avamys ואילו הרוקח המליץ לוותר כי מכיל סטרואידים ונתן תרסיס הומאופתי. אשמח להנחייה בנושא. האם בתרסיס Avamys מותר לשימוש בהריון? האם זה הטיפול הנכון או שיש חלופות? תודה

01/05/2018 | 23:51 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב התרסיס מותר בשימוש נראה לי שזהו טיפול מתאים למצבך בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה