מסטוציטוזיס הבחנה לא חד משמעית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

27/04/2018 | 20:56 | מאת: מאיה

שלום, הופיעו לי בגיל 22 לפני כשמונה שנים נקודות חמות על העור באזור הרגליים העליונות לכאורה נראות כמו נקודות חן חומות שטוחות , מידי כמה חודשים במאמץ או חום הנקודות הופכות אדומות לפעמים עם לבן מסבים לכחצי שעה ואז חוזרות לעצמן חלק מרופאי העור חושדים שזה מסטוציטוזיס אך לא בטוחים חד משמעית כנ״ל הביופסיה לא יצא חד משמעית. האם זה נשמע כמו מסטוציטוזיס? האם יש אפשרות לתופעה אחרת? מה ההבדל בין מסטוציטוזיס רגיל ומערכתית? והאם נשקפות לי סיכונים משמעותיים בהרדמה?

01/05/2018 | 21:24 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בהחלט תיתכן מסטוציטוזיס יש לפנות למומחה במחלות של מערכת החיסון או אלרגולוג בעל נסיון על מנת לקבל איבחון ומידע מדוייק בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה