אלרגיז למזון אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

27/04/2018 | 09:42 | מאת: דנה

שלום, ביתי בת 10 חודשים אובחנה אלרגיה לחלב ברמה מסכנת חיים, אלרגיה לשומשום ובוטנים. האבחון נעשה ע״י בדיקת דם בבדיקות דם בדקנו גם ביצים אבוקדו בננה חיטה ( מכיוון שתמיד אוכלת מוצרים אלו מתחילה להתגרד) . בתוצאות של הבדיקת דם לביצים יצא 0.4 אבוקדו 0.5, בננה 0.8, חיטה 0.4. הארלרולוגית אמרה שאין אלרגיה למוצרים אלו . אבל בכל פעם שהיא אוכלת היא מתגרדת. ולפני כמה ימים שאכלה בננה הופיעה פריחה בכל הגוף. השאלה שלי, האם הערכים שיצאו אומרים שהיא אלרגית?

01/05/2018 | 21:22 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב כל המוצרים אליהם נבדקה עלולים לגרום לתופעות אלרגיות. איבחון אלרגיה נעשה על ידי שילוב בדיקות וסימפטומים שבמקרה שלך את מתארת גם תוצאות חיוביות במבחן האובייקטיבי וגם מתצפית שלך על כן נראה לי שיש להימנע משימוש באותם מוצרים שציינת בשאלתך בברכה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה