הרדמה במקרה של מסטוציטוזיס

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

25/04/2018 | 14:59 | מאת: דניאלה

היי יש אצלי חשד גבוהה למסטוציטוזיס אני אמורה להתנתח שבוע הבא ונאמר לי שיכולות להיות לי בעיות בהרדמה כללית..מה האפשרויות שלי האם אני כלל לא יכולה לבצע הרדמה כללית או שיש אפשרות שהמרדים ישתמש בחומרים מסויימים על מנת למנוע סיכון?

25/04/2018 | 17:26 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אנא ידעי מראש את המרדים. ממליץ לך לתאם תור למרפאת טרום ניתוח אליו תגיעי עם מכתב מסודר מהרופא המופל כל זאת על מנת לברר ולקבוע באופן מסודר ומראש מהן התרופות המותרות לשימוש במקרה שלך בהצלחה פרופ נמרוד מימון

25/04/2018 | 17:51 | מאת: דניאל

יש בכלל חומרים שהמרדים יכול להשתמש בהם? , נאמר לי ע״י המרדים שהרדמה מלאה היא סיכון שאני לוקחת ובניתוח אף חייב להשתמש באדרנלין אני ממש חוששת , מהמם חומרי ההרדמה שאסור לי להשתמש בהם?

25/04/2018 | 17:55 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

המרדים שזהו מקצועו אמור להכיר את תרופות ההרדמה ומה מהן מותר ומה אסור בשימוש לצערי הרב לא אוכל לעזור כאן משום שאינני מתמצא בתרופות ההרדמה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

25/04/2018 | 18:24 | מאת: דניאלה

אז חולים במסטוציטוזיס כן יכולים לעבור הרדמה כללית כי נאמר לי שלא

27/04/2018 | 13:22 | מאת: דניאלה

הרופאים לא יודעים חד משמעית אם יש לי מסטוציטוזיס או לא יש לי נקודות חומות על העור בחלק אחד של הרגליים שטוחות נראות כמו נקודות חן לכאורה שהופיעו לי לפני 8 שלפעמים בגיל 21 ..לפעמים במאמץ הם ניהיות אדומות משהו כמו כל כמה חודשים מלבד זה אין לי שום תופעות , רציתי לדעת האם יש חשש רציני מהרדמה האם זה נשמע כמו מסטוציטוזיס והאם יש הבדל בין מסטוציטוזיס רגיל למערכתי?

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה