פענוח בדיקת דם- אלרגיה לביצים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

24/04/2018 | 15:07 | מאת: אלין

שלום רב, בתי בת השנה אובחנה לפני כשלושה חודשים כאלרגית לביצים ע"י בדיקת תבחין עורי. אציין כי האלרגיה הופיעה לה מס' פעמים במגע עם ביצה (קרמבו, ביצה חיה כשטיגנתי..) ולאו דווקא כאשר אכלה ביצים (ביצה קשה, עוגות..). נתבקשנו לקראת גיל שנה לבצע בדיקת דם לגלוי רמת האלרגיה, להלן התוצאות: Egg White - 6.1 C. 3 High Egg Yolk- 3.1 C. 2 ‎בנוני עד שנגיע לרופא בעוד כחודשיים, אשמח לדעת מה אומר כ"א מהערכים? שאלה נוספת, הילדה סובלת מאסטמה של העור, האם זה שאני אוכלת ביצים ומניקה אותה גורם לאטופיק להידלק כ"כ?

24/04/2018 | 20:11 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב יש אלרגיה ברורה לביצים האם חלבוני בעצה שנאכלו על ידך עוברים בהנקה? הסבירות אינה גבוהה, עם זאת אנא נסי להימנע מביצים בתקופה הקרובה ובדקי האם התופעות העוריות חולפות בהצלחה פרופ נמרוד מימון

25/04/2018 | 08:43 | מאת: אלית

תודה רבה על תשובתך

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה