ככל הנראה אלרגיה לכלב

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/04/2018 | 14:18 | מאת: דרורית

שלום, בת 30, לפני כשבועיים אימצנו כלב מעורב. בימים הראשונים הרגשתי צריבה בגרון ועיניים מעט אדומות\יבשות. לאחר שבוע וחצי היו יומיים שהעיניים שלי כאבו בצורה חריפה והיו אדומות, הגרון עדיין צורב. ללא פריחה, ולעולם לא גידלתי כלב לפני כן. לא ידועות לי אלרגיות אחרות שהיו לי ואני מאוד אוהבת את הכלב אבל די בטוחה שהאלרגיה אליו. אני רוצה לשמור את הכלב אך לא בכל מחיר (לא מוכנה לקחת טיפול תרופתי קבוע למשל). האם יש טעם לעשות אבחון אצל אלרגולוג? זה משנה אם אני רגישה לפרווה שלו או לרוק וכד'? (הגרון נסבל, הקושי בעיקר עם כאב העיניים)

24/04/2018 | 20:04 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אם הכלב חשוב לך - אז ממליץ לפני נקיטת אמצעים של הרחקת הכלב - לבדוק נוכחות אלרגיה לפרוות כלב אני אומר שאת משום שבעונה זאת כל האלרגיים פורחים ולכן לא בטוח שהכלב הוא האחראי לסימפטומים בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה