גרד אחרי הזרקת חומר ניגוד שלא הוזרק נכון לוריד

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

16/03/2018 | 21:43 | מאת: mazi

שלום דוקטור, עברתי בדיקת סי טי בטן לפני כשבועיים והצטרכתי לשתות לפני וגם הוזרק לי חומר לפני הבדיקה. כנראה שבמיון לא הכניסו כמו שצריך את הזריקה לוריד וכשהטכנאי סיטי הזריק לי את החומר הוא לא נכנס לוריד היד התנפחה לי שהרגשתי שהיא כמעט מתפוצצת לי. כמה ימים הייתה נפוחה בבית החולים שמו לי תחבושות להורדת הנפיחות, ומאז אני מגרדת כל הזמן באזור הזה. איך זה שאני עדיין מגרדת? החומר עדיין נמצא מתחת לעור? הוא לא התפוגג? לא הלכתי לרופא לקבל טיפול ואני חוששת. מה קורה?

19/03/2018 | 09:27 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בשלב הנוכחי יש להמתין ולעקוב אחר המצב המקומי שכמעט תמיד לאורך מספר ימים שבועות בודדים - האיזור נרגע לסיכום - מעקב וטיפול מקומי בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה