אלרגיה לחומר של הכתר או לדבק

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/03/2018 | 09:31 | מאת: שרה

אני עוברת סבב של טיפולי שיניים שלא נגמרים, למרות שהחליפו לי את הכתרים הקדמיים בכתרים זמניים אני מרגישה רגישות וכאבים בשיניים לא מצאו לכך הסבר דנטלי האם יכול להיות שיש לי אלרגיה לדבק שהכתרים מודבקים או לחומר ממנו עשוי הכתר יש לי חוסר נוחות כל הזמן גם עם הכתרים קודם היה לי כתרים ממתכת חצי אצילה עכשיו אני עם זמניים . במידה ויש אלרגיה כלשהיא מהם התופעות שאני אמורה להרגיש אני רוצה לעשות בדיקת טסטים לאלרגיה אך אני לא יודעת אם הגורם לרגישות מקורו באלרגיה כלשהיא. .תודה

15/03/2018 | 10:45 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אלרגיה תתבטא מקומית - כנפיחות ואודם סביב השתל וסיסטמית בצורת פריחה וקוצר נשימה. לא ציינת תופעות אלו כלל לכן זה לא נשמע לי כאלרגיה לכתרים בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה