תרימה דסלורטדין תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/01/2018 | 18:59 | מאת: אנונימית

שלום רב. , אני כמעט שנה לוקחת כדורים של תרימה דסלורטדין ובחודש האחרון התחילו לי תופעות לוואי ואני רוצה להפסיק את השימוש אבל השאלה שלי זה מתי התפעות לוואי יפסקו יש לי (יובש בפה , כאבי ראש , סחרחורות , רעש מהלב דופק מהיר , הייתי לי גם פריחה ,)

30/01/2018 | 20:25 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב אם יש קשר בין התרופה לתופעות אותן תיארת - אז עם הפסקת הנטילה ותוך יממה התופעות יפחתו מוד וייפסקו בהמשך יש להתייעץ עם הרופא שסיפק לך את התרופה לגבי משמעות ההפסקה, האם זה נחוץ, האם יש לו תחליף תרופתי לתת לך בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה