התקף אלרגי בלשון,כאבים בבליעה ובשתיה לשון אדומה ושורפת

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

19/01/2018 | 01:21 | מאת: שרון

סובלת מאלרגיה עונתית ומקרדית אבק הבית,מטופלת בטלפסט ,180 טיפות עיניים ותרסיס אף,עקב כאבי סינוסים ,ליחה,ואזניים מודלקות,וצריבה בעיניים, היום החל התקף נוראי בלשון שורפת אדומה התנפחה מעט ולאחר כמה שעות קושי בשתיה ובבליעה,שריפה איומה ומטריפה ,,לקחתי טלפאסט לפני כשעתיים כמידי לילה,ישנה הקלה אבל עדיין שורף,האם זה מסוכן או יעבור בעזרת התרופה וכמה זמן עד שיעבור ומה לעשות אם מחר בבוקר מחמיר או ממשיך

19/01/2018 | 23:09 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב יתכנו סיבות נוספות לשריפה בחלל הפה. השריפה עצמה אינה סימן קלאסי של אלרגיה. יתכן זיהום בחלל הפה - פטרייה או סוג של אפטה או הרפס שגורם לכאבים. אם אין נפיחות בפה עם קוצר נשימה וקושי בבליעה - הסיפור לא נשמע מסוכן. יש להמתין ולעקוב אחר התפתחות סימנים נוספים בתוך חלל הפה ואז לפנות לרופא המשפחה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

20/01/2018 | 21:54 | מאת: שרון

תודה רבה על המענה המהיר, היה קושי בבליעה, כאב חד בגרון ונפיחות, הקלה לאחר טלפאסט ומשחת אורקורט e אבל עדיין שורף בעיקר, במגע עם אוכל, תודה לך על ההרגעה, מקווה לתור בהקדם עם רופאת משפחה,, תודה לך

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה