דלקת פרקים מטופל ברמוטולוג

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/01/2018 | 20:02 | מאת: יוסי

עם יש לי בדם דלקת בגובה 85 היא לא יורדת היא תקועה ורופא רמוטולוג אומר שאין אדות כעט למחלה דלקתית השאלה שלי זה לא סותר כי עם בדם זה מראה גבוה אז אך הוא אומר שאין עדות לפעילות דלקתית והוא אומר שזה חרוני

19/01/2018 | 23:06 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בדיקת הדם היא מרכיב אחד בהערכה של פעילות המחלה מעבר לבדיקת הדם על הרופא להתחשב באנמנזה של הסימפטומים, בבדיקה גופנית, בבדיקות הדם הנוספות רק צירוף המרכיבים לעיל - יכול להביא להחלטה רפואית באשר לדרגת הפעילות של מחלתך כנראה שלמרות המספר 85 שהוא בפני עצמו אינו נמוך - הרופא מתרשם שכעת המחלה אינה פעילה ואין צורך בתוספת טיפול פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה