עקיצות ופריחה לילדה בת 3.5

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

21/12/2017 | 13:39 | מאת: אירה

שלום רב, לפני מספר ימים הבת שלי התחילה לסבול מעקיצות מרובות בכל הגוף עם גרד. רופא ילדים טען שזה דומה לעקיצות סקביאס ונתן משחה בשם duo- scanib. מרחנו על כל הגוף, זרקנו סדינים וכל השמחות נשלחו למכבסה. העקיצות פחתו. יום למחרת ניגשנו לרופא עור שאמרה שאלה לא עקיצות סקביאס אלא של משהו אחר ונתנה לנו משחה אלוקום, שגם אותה מרחנו כבר פעמיים. יש הטבה בעקיצות. כמו כן לפני יומיים התחלתי לתת לה ויטמין C בסירופ לפי ההוראות כפית ביום. יום למחרת הופיעה פריחה על הבטן, שאין לה דמיון לעקיצות שהיו. דומה לפריחה אלרגית. אני מבינה שהסיפור מורכב, אבל הייתי חייבת לתת לך את הרקע. השאלה שלי האם זו יכולה להיות תגובה לויטמין C. אנחנו עוד כמה ימים טסים לחול לשבועיים. איזה תכשירים לדעתך צריך שיהיו איתנו בחול? המון תודה

21/12/2017 | 23:08 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב לא נשמע לי שזה קשור לוויטמין סי. עם זאת לא ברורה לי הסיבה שהתחלתם בכלל עם הוויטמין.. לדעתי לא מוסיף ולא גורע אבל בשלב של בירור אלרגי - לא נראה לי נכון להעמיס תכשירים נוספים. בכל אופן - אנא פנו שוב לרופא שלכם על מנת לסכם מדיניות טיפולית בעת השהות בחו״ל בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה