האם תרסיס לאף נזוקורט אקווה משמש לטיפול מונע?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

03/11/2017 | 01:45 | מאת: תום

בתקופה האחרונה אני סובל יותר מנזלת אלרגית. בדרך כלל שזה קורה לי והנזלת לא מפסיקה אני לוקח כדור אריוס שמקל קצת על הנזלת ברגע שיש לי התקפה. הפעם הלכתי לרופא וביקשתי טיפול מונע. והיא רשמה לי את התרסיס לאף: נזוקורט אקווה. השאלה שלי האם התריס הוא אכן טיפול מונע? או שזה בא להקל על נזלת שבאותו הרגע. נ.ב יש לציין שאני לא סובל מאלרגיה באופן יום יומי.. עד עכשיו שיש לי התקפה אני פשוט לוקח אריוס ואחרי יום יומיים זה מפסיק.. פשוט לאחרונה זה קורה יותר מדי. תודה מראש.

11/11/2017 | 18:13 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב התרסיס הינו טיפול מונע. גם אריוס שייך לקבוצת הטיפולים המונעים. ניתן להשתמש בכדור למשך מספר ימים ואפילו שבוע שבועיים בעת ההתקף האלרגי בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה