אורטיקריה כרונית כשנה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

12/09/2017 | 21:12 | מאת: שיר

שלום ד"ר. בת 27, סובלת מאורטיקריה כשנה לוקחת טלפסט 180 על בסיס קבוע יומיומי. עדיין סובלת מנגעים במשך חלק מהיום אשר באים והולכים לסרוגין. בעיקר בידיים וברגליים בנוסף סובלת ללא קשר גם מאלרגיה לאבק, מאסתמה קלה. האם לגבי האורטיקריה ישנו טיפול נוסף והאם לפי דעתך לאלרגולוג יהיה משהו נוסף להציע לי כעזרה? זה משבש לי את איכות החיים.. אודה לך על תשובתך

12/09/2017 | 21:37 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בהחלט כן מציע לל לפנות לבדיקות נוספות אצל אלרגולוג ובהחלט ייתכן שתתאימי לטיפול ב Xolair בהצלחה פרופ נמרוד מימון

14/09/2017 | 17:08 | מאת: שרון

תחפשי בגוגל יש הרבה פתרונות שאת לא מודעת להם גם ביו טיוב לא חסר מידע.

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה